Faciliteter

Odsherreds Rideklub er en særdeles aktiv klub. Klubben er beliggende i smukke og naturskønne omgivelser på "Nygård", hvor de bedst tænkelige faciliteter kan tilbydes:
  • 3 dressurbaner 20 x 60 m                                    
  • 1 stor græsspringbane med vandgrave
  • 1 opvarmningsbane (grus) til spring
  • Sekretariater, dommerhuse og kiosk med særprægede stråtage
  • 1 ovalbane 250 m godkendt af Dansk Islandshesteforening
  • 1 kørebane (hest og vogn) i midten af ovalbanen
  • Ridehus 20 x 80 m
  • Klublokaler 
 

Parkering

Når du kommer til OHR er der gode parkeringsforhold. Du kan nemt finde en plads og det er endda muligt at parkere, så du nemt kan komme derfra igen.

Ridehuset 

Vores ridehus er 20x80 m. Det vil sige når vi afholder indendørs springstævner så deler vi ridehuset op, så den nederste del af ridehuset (20x30 m) bliver brugt til opvarmning. Det har den fordel, at når man starter stævne, kan man nemt følge med i hvem der er
på banen og se deres ridt, samt fornemme stemningen. HUSK at fjerne klatter efter din hest/pony
 

 

Opvarmning udendørs

Vi har, hvis vejret tillader det, mulighed for at varme op på vores baner udendørs. Derudover har vi et super smukt anlæg, hvor det er muligt at skridte rundt uden trafik.

Opstaldning / opbinding 

OHR har en dejlig stor og lang staldgang, hvor der er mulighed for opbinding. Det vil sige at man ikke behøver at stå ude ved sin trailer. Der er ca. plads til 30 ponyer/heste. Det koster ikke noget at låne en plads på staldgangen, blot skal man rydde op og feje efter sig.

Publikum

Der er gode muligheder for at følge med i hvad der sker på banen i ridehuset. Der er god udsigt fra vores cafeteria samt langs barrieren. På banerne udenfor er der mulighed for at låne en stol eller at sidde på nogle af vores mange borde -og bænkesæt.

Cafeteria

Vores Cafeteria er dejlig stort, med gode muligheder for en siddeplads. Det er naturligvis opvarmet. Der vil til stævnerne være
mulighed for at købe div. hjemmelavede sandwich, en ostemad, fransk hotdog, sodavand, kaffe, the mm. alt sammen til overkommelige priser.

Udendørs

Når vi afvikler stævne udendørs har vi et cafeteria som ligger tæt på springbanen, og hvor der er mulighed for at sidde under halvtag
og spise, samtidig med at man kan se banen.

Sekretariatet

Indendørs: findes i den øverste del af ridehuset, ved siden af dommeren. Husk at melde din ankomst. Udendørs spring: I forlængelse af dommerhuset ved springbanen. Udendørs dressur: I stråtækt hus bag ved cafeteriaet.

Vi ses i Odsherreds Rideklub!!!!!!  

Hold i dag

Instagram