Træner
Lars Uggerby
Beskrivelse

Fast undervisningstid tirsdage mellem 15:30 og 21:00 evt senere, hvis der er ledige baner. Tilmelding fra gang til gang, via facebookgruppen "Undervisning ved Lars i OHR"

Jeg er eksamineret berider og har over 25 års erfaring med undervisning. Jeg har været ansat som rytter hos Poul Schockemühle og har desuden uddannet 3 beriderelever: Karen Møller Rohde, som har redet S-klasser og vandt DM for beriderelever og Pia Thomsen, som red S og nu er hos Helgstrand. Min beriderelev, Andrea Barmoen Kjønniksen, har jeg bragt videre fra PSG til Grand prix dressur. Jeg har haft mange ryttere til DM samt internationale stævner, bl.a Mogens Svane Rasmussen som red DM i alle 3 dsipliner. 

Jeg tilbyder spring- og dressur undervisning på alle niveauer efter Dansk Rideforbunds regler og normer. 

Minimumskrav: Ingen

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Natasja Slorup
Beskrivelse
Navn: Natasja Slorup
Telefon nr. 60 62 84 69
Fast underviser onsdag mellem 16:30 og 19:00
 
Jeg er en aktiv dressur og stævnerytter igennem mange år, og har modtaget undervisning af forskellige dygtige undervisere. Jeg har en del erfaring med Horsemanship, som jeg bla. har brugt i forbindelse med tilridning, og problem heste.
Jeg tilbyder undervisning til børn og unge.
 
Minimumkrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sigrid Ryssel
Beskrivelse
Navn: Sigrid Ryssel
Telefon nr. 28913936 
Fast undervisningstid torsdage mellem 15:45 og 20:00
 
Jeg har selv sprunget på landsplan, danmarksmesterskab osv. i min ponytid. Nu rider jeg fortsat på distrikts - og landsplan på hest. Jeg har haft med forskellige typer ponyer og heste at gøre gennem årene, og jeg har også erfaring med unge ponyer og heste. Jeg er uddannet Træner 1 og 2 under Dansk Rideforbund og DIF (færdiggjort 2013). Jeg har selv modtaget undervisning af dygtige og anerkendte undervisere og beridere. Jeg har i flere år undervist fra helt nybegyndere til ryttere, der nu springer på landsplan - og tilbyder undervisning til ryttere i alle aldre.

Minimumskrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Britt Raabymagle
Beskrivelse

Fast undervisningstid hver anden mandag mellem klokken 15:00 og 21:00 (ulige uger)

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorthe Kent
Beskrivelse
Navn: Dorthe Kent
Telefon nr. 40965757
Fast undervisningstid hver anden mandag mellem 15:30 og 20:30 (lige uger)

Dressur undervisning tilbydes
Efter mange års erfaringer med mange typer heste og i godt selskab med dygtige undervisere og beridere igennem mange år, tilbyder jeg individuel undervisning til alle type ryttere, ung som ældre samt børn indenfor dressur træning.

Minimumskrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hold i dag

Instagram