Træner
Sigrid Ryssel
Beskrivelse
Navn: Sigrid Ryssel
Telefon nr. 28913936 
Fast undervisningstid torsdage mellem 15:00 og 21:00
 
Jeg har selv sprunget på landsplan, danmarksmesterskab osv. i min ponytid. Nu rider jeg fortsat på distrikts - og landsplan på hest. Jeg har haft med forskellige typer ponyer og heste at gøre gennem årene, og jeg har også erfaring med unge ponyer og heste. Jeg er uddannet Træner 1 og 2 under Dansk Rideforbund og DIF (færdiggjort 2013). Jeg har selv modtaget undervisning af dygtige og anerkendte undervisere og beridere. Jeg har i flere år undervist fra helt nybegyndere til ryttere, der nu springer på landsplan - og tilbyder undervisning til ryttere i alle aldre.

Minimumskrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorthe Kent
Beskrivelse
Navn: Dorthe Kent
Telefon nr. 40965757
Fast undervisningstid onsdage mellem 16:00 og 20:30 (lige uger) 16:00 og 19:30 (ulige uger)

Dressur undervisning tilbydes
Efter mange års erfaringer med mange typer heste og i godt selskab med dygtige undervisere og beridere igennem mange år, tilbyder jeg individuel undervisning til alle type ryttere, ung som ældre samt børn indenfor dressur træning.

Minimumskrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Natasja Slorup
Beskrivelse
Navn: Natasja Slorup
Telefon nr. 60 62 84 69
Fast underviser ved miniridning hver 2. søndag mellem 10:00 og 13:00 (ulige uger)
 
Jeg er en aktiv dressur og stævnerytter igennem mange år, og har modtaget undervisning af forskellige dygtige undervisere. Jeg har en del erfaring med Horsemanship, som jeg bla. har brugt i forbindelse med tilridning, og problem heste.
Jeg tilbyder undervisning til børn og unge.
 
Minimumkrav: Ingen
Se hele beskrivelsen
Vis hold