Henrik Høper kommer til Odsherreds Rideklub onsdag den 9. og torsdag 10. maj 2018.

Onsdag starter vi kl. ca. 17.00 til kl. ca. 22.00 og torsdag fra kl. 9.00 medundervisning i hvad du måtte ønske. Dressur i lange liner, dressur under rytter eller kørsel.

Flere har allerede haft stor glæde af at få undervisning i lange liner medderes rideheste. Du behøver ikke at medbringe andet udstyr end trense.Henrik medbringer gjorde og liner som kan lånes under kurset.

Medlemmer af OHR har førsteret, så meld til så hurtigt som muligt.

Priser:
Dressur med rytter ½ time kr. 300
Lange liner ½ time kr. 300
Kørsel med vogn 45 min kr. 400

Såfremt man ikke er medlem af OHR skal der udover undervisningen betales kr. 75,00 pr gang.

Bindende tilmelding til Pernille Sandø på SMS 2251 3087, husk at skrive dit navn og hvad du vil deltage i senest den 3. maj 2018. Betaling sker når du ved om du er optaget - dog senest den 4. maj 2018 til mobilpay 2251 3087.

Lidt om Henrik:
Henrik arbejder til daglig med træning af køre- og ridehest, kuske og rytter. Igennem årene er det blevet til rigtig mange tilkørsler og tilridninger.Undervisning af kuske på alle plan og alder har en vigtig rolle iprogrammet. Der fremvises heste til kåringer, sadelkåringer og brugsprøver. De sidste 3 år har Henrik i øvrigt stået for træning og fremvisning af Dansk Oldenborg Avls brugsprøve for køreheste. Der startes også mange unge heste til deres første stævner.

Henrik underviser kuske i Danmark, Sverige og Finland. I Finland er han landstræneren for ponyholdet og B-holdet for heste. Han er rutineret stævne kusk og har vundet DM, NM og flere internationale stævner.

Det er blevet til deltagelse i 6 Verdensmesterskaber, 3 gange placeret i top 10 (den hertil bedste placering er en 5. plads). Henrik vandt maratonen til VM i Åstorp i 2004, har vundet The Golden Wheel i 2010 og har opnået 2. plads i Top Driver Award.

Se også

HOEPER.DK