AFLYST Dressurkursus
Tidspunkt
08.01.2021 kl. 16.00 - 08.01.2021 kl. 22.00
Sted
Beskrivelse

Dressur med Birgitte Byrialsen

Fredag den 8. januar 2021

Kom til inspirerende dressurundervisning og kom videre med din ridning. Få et sæt øvelser der gør din krop smidigere og stærkere, så den kan holde til ridningen og gøre dine signaler til hesten præcise.

Som rytter skal man sidde og bevæge sig korrekt, og kroppen skal være fri for spændinger, for at få hesten til at lytte til hjælperne. På kurset får du et helt personligt fokus på din ridning og på at gøre hesten til en ”happy athele”.

Deltagerne vil få en unik sammensætning af dressurundervisning og kropsøvelser. 

Birgitte beskrivelse af undervisningen: 

45 minutters individuel dressurundervisning, hvor jeg vil hjælpe dig videre med din ridning og give dig de dressurøvelser du har brug for lige nu.

Råd om kropsøvelser der hjælper din ridning, hvor jeg fortæller om hvordan de udføres og du kan spørge om øvelserne

Rytterer: hvad få vi ud af det? Sammen med Birgitte finder vi nye veje til at ride vores heste på en let og elegant måde. Pris 750,- kr. pr deltager fra OHR, det er muligt for ikke medlemmer at at deltage for 50,- kr. ekstra.

Tilmelding og betaling til Lone Nielsen tlf. 40460887 senest den 2. januar 2021, max 8 deltager og det er først til mølle og man er ikke tilmeldt før der er betalt. 

Om Birgitte:

Har drevet egen stald, BB Dressage, fra 2004.Chefberider for Mogens Pedersen, Gl. Allerødgaard, 2008-2016. Chefberider i konkurrence-staldene Stald Tjele og Viegård, 1988-2004. 

Mange års erfaring med at undervise både i Danmark og udlandet, bl.a. USA, 

Træner for Kinas officielle dressurhold i Guandongprovinsen fra 2003 og landstræner ved Kinas medvirken i Asian Games.          

Rideuddannet af Kyra Kyrklund, Gyula Dallos, Rudolf Zeilinger, Finn Greve og Jørgen Hvenegaard Lassen.

Birgitte er stadig aktiv rytter, på hendes nuværende hest blev hun distriktsmester 2019 Frederiksværk og har startet landsstævner med gode resultater i år.

Der vil være kaffe og the, og mulighed for at købe øl og vand. 

Odsherreds Rideklub